Despre Noi


Miruna Construct 2008 SRL - Crevedia

Firma noastra, situata in Crevedia - jud. Dambovita a fost infiintata in anul 2008 si comercializeaza materiale de constructii, finisaje, material lemnos, materiale grele precum si scule, unelte si alte accesorii.

Din depozitul nostru puteti achizitiona ciment (Lafarge, Ceminter, Cemrom), BCA (Verblok, Prefab Calarasi), caramida (Macofil), materiale pentru finisaje (chituri, adezivi, polistiren, lavabila, lacuri, vopseluri pentru diverse suprafete - lemn, metal -, var, gips-carton, s.a.) din game precum Ceresit, Adeplast, Deutek, Fabryo, Apla sau Rigips.

Miruna Construct 2008 este distribuitor zonal autorizat Macofil si Adeplast si va ofera de asemenea serviciul de colorare computerizata a vopselurilor lavabile din gama Deutek.

Va punem la dispozitie si o serie de materiale grele precum fier beton sau plase sudate (Buzau), precum si material lemnos sub forma de cherestea, iar la comanda putem efectua si lucrari din cherestea sub diverse forme, in limita a 6ML.

Puteti achizitiona de la noi si diverse scule, unelte si accesorii (suruburi) destinate constructiilor si amenajarilor.

La cerere, firma noastra va poate pune la dispozitie in scopul transportului materialelor pe o raza de 60 de km in jurul Bucurestiului, o masina cu macara (24t + remorca 18t) precum si o duba de 3.5t, respectiv o platforma cu prelata de 6.5t .